Mürşitpınar İlkokulu

Vizyon: Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir

Misyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak .

Başarılar: Okulumuzun birçok alanda elde ettiği başarılar bulunmaktadır...

Saatler: Derse başlama saati: 08:10 - Ders bitiş saati: 14:35
Lojman: 0 - lojman yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mursitpinarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Mürşitpınar Köyü Suruç/ŞANLIURFA

Kütüphane Kitap Sayısı :2351
Öğretim Şekli :Okulumuzda normal eğitim uygulanmaktadır. İlkokul öğrencilerimiz eğitim görmektedir.

Yerleşim Yeri - Mürşitpınar Köyü

Adres - Mürşitpınar Köyü Suruç/ŞANLIURFA

Ulaşım Şanlıurfa il merkezinden Suruç´a ulaşım: Şanlıurfa Otogarı´ndan Suruç ilçe merkezine her 5 dakikada bir kalkan Suruç-Birlik minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. İlçe Merkezinden Okulumuza Ulaşım: okulumuzda öğretmen sayısının yeterli olması durumunda ulaşımda servis ayarlanmaktadır. Ayrıca Özel araba veya ticari taksi ile okulumuza ilçe merkezinden ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Suruç İlçe Merkezine Uzaklık: 10 km Şanlıurfa İl Merkezine Uzaklık: 55 km